Τεχνικές βελονισμού

Η Ιατρός ενημερώνει

Ιατρικός Βελονισμός

Ιατρικός βελονισμός

Μοιάζει με τον παραδοσιακό κινέζικο βελονισμό, είναι πιο εξελιγμένος κι επιστημονικά τεκμηριωμένος. Βασίζεται στη χρήση μεσημβρινών που είναι νοητές γραμμές που συνδέουν τα σημεία βελονισμού. Κάθε πάθηση προκαλείται από διαταραχή της ενέργειας ενός ή περισσότερων μεσημβρινών. Σκοπός του γιατρού είναι με τη διέγερση των κατάλληλων σημείων να αποκατασταθεί η ενεργειακή ροή με την απελευθέρωση διαφόρων ουσιών-μεσολαβητών.

Ηλεκτροβελονισμος

Οι βελόνες που είναι ήδη τοποθετημένες υφίστανται επιπλέον ηλεκτρική διέγερση με ειδική συσκευή ηλεκτροβελονισμού που παράγει ασθενές ρεύμα κατάλληλο για θεραπεία των οξέων και χρόνιων επώδυνων καταστάσεων.

Ηλεκτροβελονισμός
Ωτοβελονισμός

Ωτοβελονισμός

Στο πτερύγιο του αυτιού συναντιώνται πολλοί μεσημβρινοί και απαντώνται πάρα πολλά σημεία βελονισμού. Αντανακλούν παθήσεις από διάφορα σημεία του σώματος και το αποτέλεσμα έρχεται μέσω της διέγερσης των νεύρων που νευρώνουν το πτερύγιο.

Κρανιοβελονισμός

Στον κρανιοβελονισμό οι βελόνες τοποθετούνται επιφανειακά στο τριχωτό της κεφαλής καλύπτοντας ζώνες παθήσεων που βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή.

Κρανιοβελονισμός

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ…

Κλείσε ραντεβού με την ιατρό μέσω του doctoranytime.gr

Έχετε απορία; Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία