Βιογραφικό

Κολοκυθά Θεοδώρα, Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος MD, MSc

Κολοκυθά Θεοδώρα, Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος MD, MSc

Αποφοίτησα απο το γενικό λύκειο Παλαιού Φαλήρου με γενικό βαθμό Άριστα και μετά από πανελλαδικές εξετάσεις εισήχθη 6η στην Ιατρική Πάτρας. Μετά από 6 χρόνια απέκτησα το πτυχίο μου κι έκτοτε ξεκίνησα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Η πρώτη μου αφετηρία ήταν το νοσοκομείο Μεσολογγίου και ακολούθησε η υπηρεσία υπαίθρου στο ΚΥ ΜΥΤΙΚΑ.

Κατά την αναμονή της ιατρικής μου ειδικότητας εργάστηκα στη μονάδα νεφρού της κλινικής <<ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ>> στο Περιστέρι όπου αποκόμισα σημαντική εμπειρία. Ακολούθησε η εκπαίδευση στην Παθολογική ειδικότητα που πραγματοποιήθηκε στο νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ. Ταυτόχρονα εκπαιδεύτηκα στο διαβητολογικό κέντρο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου με μεγάλο αριθμό διαβητικών ασθενών υπό την εποπτεία μου. Τελειώνοντας την ιατρική μου ειδικοτητα συνέχισα την ενασχόληση μου με το Διαβήτη στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου αποκόμισα μεταπτυχιακό δίπλωμα στο σακχαρώδη διαβήτη και την παχυσαρκία.

Επειδή η ιατρική γνώση δεν έχει σύνορα αποφάσισα να διευρύνω την ιατρική μου επιστήμη σε ένα πεδίο ταχέως εξελισσόμενο για τη Δύση που βρίσκει εφαρμογές σε πολλές παθήσεις, το βελονισμό, μετά από εντατική παρακολούθηση σεμιναρίων που απευθύνεται αποκλειστικά σε γιατρούς και διευθύνει ο φυσίατρος κ.Καράβης. Έχω συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια και κλινικά φροντιστήρια.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ…

Κλείσε ραντεβού με την ιατρό μέσω του doctoranytime.gr

Έχετε απορία; Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνία